Briltraining

Briltraining

Briltraining

Briltraining voor opticiens: maak uw klanten ambassadeur van uw winkel
Verschillende soorten gezichten en persoonlijkheden vragen om verschillende monturen. Immers: ieder mens is uniek. Niet alleen innerlijk, maar ook uiterlijk. Speciaal voor medewerkers in de optiek heeft Nelleke Mulder Imago groep een training ontwikkeld. Want een goed advies begint met het herkennen van uiterlijke en innerlijke eigenschappen van een persoon.

Voor ieder gezicht een passend briladvies
In de training leggen we uit welke verschillende gezichtsvormen er zijn en hoe u hier een geschikt montuur bij kiest. We geven de medewerkers van de optiek tips en trucs om de klant nog beter te adviseren door de klant exact te vertellen waarom “die” bril het beste past bij o.a. hun gezichtsvorm, lengte van de neus, stand van de ogen en vorm van de wenkbrauwen. De klant gaat met meer kennis naar huis en zal dit vertellen aan de overige gezinsleden. Uw klanten worden de ambassadeurs.

Na deze training staan uw medewerkers met nog meer zelfvertrouwen de klant te adviseren. Uw klant ervaart hierdoor net dat beetje extra persoonlijke aandacht en service, waarmee hij met een tevreden gevoel uw winkel verlaat.

Duur: 1 dagdeel

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons