Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen met ons!

Gastenboek

Sneek, 6 februari 2018 | Workshop Empowerment met pit(ch)! | Nelleke en Wanda
“Het enthousiasme van de trainers straalt er vanaf. Daardoor werd ik ook enthousiast om naar een andere baan te kijken. De training is meer dan ik had verwacht. Door kleine groepjes kregen wij voldoende aandacht. Mijn CV is zo veranderd; van gewoontjes naar een 12! De kleur en make-up adviezen zijn een cadeautje.” – vier dames van de Rabobank. 

Sneek, 30 december 2017 | Nieuwe baan mede door Workshop Empowerment met pit(ch)!
“In oktober heb ik samen met een aantal collega’s jullie workshop Empowerment met pit(ch) gevolgd. Bedankt voor de leuke en leerzame bijeenkomsten en voor jullie tips! Ze hebben mij enthousiast gemaakt en vertrouwen gegeven voor het vinden van een andere baan. Ik heb fantastisch nieuws: per 1 februari 2018 ga ik starten in mijn nieuwe baan!” – José Rijpstra.

Sneek, 19 december 2017 | Nieuwe baan mede door Workshop Empowerment met pit(ch)!
“Ik ben er zeker van overtuigd dat ik mede dankzij de workshop Empowerment met pit(ch) de nieuwe baan heb gekregen. Door tips in het presenteren, het opstellen van mijn CV en motivatiebrief, ben ik relaxt het sollicitatiegesprek in gegaan. Alles klopte gewoon. Bedankt!” – José Kamsma.

Sneek, 19 december 2017 | Workshop Empowerment met pit(ch)! | Nelleke en Wanda
“Je denkt in eerste instantie aan een leuk filmpje en foto. Maar ik ben positief verrast, zeer leerzaam en het heeft mij nieuwe inzichten gegeven voor mijn loopbaan in de toekomst.” – Saskia

“Het geeft nieuwe energie, weer zin om nieuwe dingen aan te pakken!” – Inge

Sneek, 30 november 2017 | Doe dag On Stage | Marije Bootsma
“Ontzettend bedankt voor deze fantastische ochtend! Ik ben ontzettend veel te weten gekomen en ik zal het zeker meenemen in mijn beroepskeuze! Misschien ziet u mij later ook als kleur- & kledingstylist op de werkvloer!” – Lyanna (leerling Bogerman Koudum)

Sneek, 20 juli 2017 | Opleidingen tot Personal Stylist, Personal Shopper en Imago Expert
“Met buitengewoon veel genoegen hebben onze stylistes de zeer uitgebreide opleidingen tot Personal Stylist, Personal Shopper en Imago Expert bij jullie gevolgd. Een compliment voor de heldere aanpak: duidelijk, systematisch, goede presentaties en doelgericht. Met name de praktische aanpak sprak ons zeer aan. Geen zweverige onderwerpen of vluchtige trends, maar goede basiskennis en zeer creatief. We zijn dan ook vol lof over uw opleidingen en raden ze ten zeerste aan!” – Team Modeplein Rinsma

Sneek, 18 juli 2017 | Workshop Empowerment met pit(ch)! | Jellie en Wanda
“Wat over mij heen komt is jullie positivisme en enthousiasme, daar word ik blij van!  Het geeft moed, er wordt aan alle kanten aan je getrokken, je weet niet waar je heen moet en dan komt deze workshop: dit is wat ik nodig had. Ik raad het iedereen aan.” – José K.

“Een investering in jezelf!” – Bianca

“Door deze workshop heb ik meer zin in de toekomst!” – Reino

Sneek, 17 juli 2017 | Workshop Empowerment met pit(ch)! | Jellie en Wanda
“Iemand wordt gezien zoals hij is, er wordt een spiegel voorgehouden waardoor je jezelf beter leert kennen.” – Marinus (Rabobank Sneek)

Eindhoven, 11 juli 2017  | Kleuradvies | Jellie
“Beste Jellie, hierbij wil ik je nog hartelijk bedanken voor het kleuradvies wat je vandaag aan mijn nichtje hebt gegeven. Ze vond het heel speciaal en waardevol. Leuk ook hoe je het advies koppelde aan de stappen die ze nog gaat zetten. We hebben na je advies heerlijk gelunched bij Giornale. Daarna nog even met een frisse blik naar de kleding in de Bijenkorf gekeken. Het resultaat van de kleurenanalyse hebben we gelijk toegepast. Super!” – J. Lenssen

Als bureau voor de ‘eerste indruk’ zijn wij altijd benieuwd naar uw ervaring met ons! Wilt u dit aan ons vertellen en mogen wij uw verhaal delen met onze andere gasten dan zien wij dit graag tegemoet via ons contactformulier. Heel hartelijk dank!

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons