Opleidingen voor modehuismedewerkers

Voor starters en gevorderden én voor leidinggevenden

Voor modehuizen

Waarom komen uw klanten nog zo graag bij u in uw modehuis winkelen?
Uw verkoopmedewerkers maken het verschil en dat wordt met de dag belangrijker!

Geen mens is hetzelfde. Niet alleen qua uiterlijk, maar natuurlijk is ook het innerlijk anders. Om goed te kunnen adviseren is het daarom erg belangrijk om snel een inschatting te maken van uiterlijke en innerlijke eigenschappen. Maar hoe kun je het imago van de klant versterken en bewaken, zowel privé als zakelijk? En hoe breng je dit naar de klant? Speciaal hiervoor hebben we de volgende drie opleidingen ontwikkeld:

  1. Brons | Opleiding tot Personal Stylist: voor de verkoopmedewerker die net in de modebranche werkzaam is;
  2. Zilver | Opleiding tot Personal Shopper: voor de gevorderde verkoopmedewerker binnen de modebranche;
  3. Goud | Opleiding tot Imago Expert: voor leidinggevenden binnen de modebranche.

 “Met buitengewoon veel genoegen hebben onze stylistes de zeer uitgebreide opleidingen tot Personal Stylist, Personal Shopper en Imago Expert bij de Nelleke Mulder Imago Groep gevolgd. Een compliment voor de heldere aanpak: duidelijk, systematisch, goede presentaties en doelgericht. Met name de praktische aanpak sprak ons zeer aan. Geen zweverige onderwerpen of vluchtige trends, maar goede basiskennis en zeer creatief. We zijn dan ook vol lof over uw opleidingen en raden ze ten zeerste aan!”

– Team Modeplein Rinsma

Er is meer verkocht. Zelfs de lastigste klanten kan ik nu helpen en worden blij van mijn hulp. Ook kan ik een klant veel beter overtuigen.” 

 – Sylvia van Konijnendijk Mode

“Er kwam een onzekere klant in de winkel die veel was aangekomen, maar toch wel blij was met haar figuur. Ik heb haar geholpen om de juiste kleding te vinden bij haar figuur, en daar was ze ontzettend blij mee! Later kwam zelfs haar man nog langs om mij te bedanken voor het goede, en vooral behulpzame advies.”

– Cynthia van Konijnendijk Mode

“Dankzij deze opleiding kan ik gelijk het juiste kledingstuk pakken en de klant goed helpen. Hierdoor hoeven de klanten niet eindeloos te passen en gaan ze blij en geslaagd de deur uit!”

– Margriet van Konijnendijk Mode

“Wat je tijdens de opleiding leert is om cijfers te geven aan kleding. Hiermee kun je de klanten nog enthousiaster maken!”

– Leonie van Konijnendijk Mode

         

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel ons gerust op 0515 – 460 300 of vul ons contactformulier in.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons