Empowerment met pit(ch)!

Alles wat u nodig heeft om van uw sollicitaties een succes te maken!

Empowerment

Bij solliciteren draait alles om het maken van een goede eerste indruk. Wist u dat een eerste indruk in slecht twee seconden gemaakt is? En dat een werkgever gemiddeld slechts in zeven seconden uw brief en CV beoordeelt? Het is daarom enorm belangrijk om uzelf op de juiste manier te presenteren.

 

“Ben blij dat ik deze workshop gevolgd heb en ben er zeer positief over. Het komt nu wel wat dichterbij, je bent meer geneigd om om je heen te kijken. Ik heb er heel veel zin in!” – Sandra

 

“Het enthousiasme van de trainers straalt er vanaf. Daardoor werd ik ook enthousiast om naar een andere baan te kijken. De training is meer dan ik had verwacht. Door kleine groepjes kregen wij voldoende aandacht. Mijn CV is zo veranderd; van gewoontjes naar een 12! De kleur en make-up adviezen zijn een cadeautje.” – vier dames van de Rabobank.

 

“In oktober heb ik samen met een aantal collega’s jullie workshop Empowerment met pit(ch) gevolgd. Bedankt voor de leuke en leerzame bijeenkomsten en voor jullie tips! Ze hebben mij enthousiast gemaakt en vertrouwen gegeven voor het vinden van een andere baan. Ik heb fantastisch nieuws: per 1 februari 2018 ga ik starten in mijn nieuwe baan!” – José Rijpstra.

Unieke workshop
Om u daarbij succesvol te helpen hebben de imago experts van Nelleke Mulder Imago Groep en jobhunter Wanda Ottens speciaal voor u de workshop Empowerment met pit(ch)! ontworpen. Deze workshop is uniek omdat professioneel sollicitatieadvies door Wanda Ottens gecombineerd wordt met presentatietraining, zakelijke etiquette, omgangsvormen en zakelijk kleden door de Nelleke Mulder Imago Groep. Wij combineren voor u het beste uit twee werelden, zodat u na het volgen van deze workshop kracht en kleur kunt geven aan uw sollicitaties en het vinden van een nieuwe baan.

Tijdens de workshop zetten we u centraal en kijken we gericht naar wie u bent, wat uw talenten zijn en wat u wilt. We werken daarom met groepen van maximaal vier deelnemers. Ook kijken we of u met uw brief en CV een goede eerste indruk achter laat. De uitkomst van een sollicitatiegesprek wordt voor 90% bepaald door een eerste indruk en hier gaan we gericht op de persoon mee aan de slag. Daarnaast maken we een pitch met pit van één minuut: succes gegarandeerd bij werkgevers en op Social Media!

 

“Ik ben er zeker van overtuigd dat ik mede dankzij de workshop Empowerment met pit(ch) de nieuwe baan heb gekregen. Door tips in het presenteren, het opstellen van mijn CV en motivatiebrief, ben ik relaxt het sollicitatiegesprek in gegaan. Alles klopte gewoon. Bedankt!” – José Kamsma.

 

“Je denkt in eerste instantie aan een leuk filmpje en foto. Maar ik ben positief verrast, zeer leerzaam en het heeft mij nieuwe inzichten gegeven voor mijn loopbaan in de toekomst.” – Saskia

 

“Het geeft nieuwe energie, weer zin om nieuwe dingen aan te pakken!” – Inge

 

Haal ook het beste uit uzelf!
Na het volgen van deze workshop bent u in staat om een verpletterende indruk achter te laten, de juiste vacatures te vinden en netwerken succesvol te benutten. Daarnaast krijgt u inzicht en training in hoe u uzelf het beste kunt presenteren, welke kleding en stijlen het beste bij u passen en hoe u het beste uit uzelf haalt.

“De training van Wanda Ottens was zeer geslaagd. We zijn met behulp van de trainer heel goed tot een kern gekomen van wat onze functie behelst, en wat niet. Daarnaast is er ook voldoende stof voor ons om op voort te borduren in onze ontwikkeling als adviseurs leren en ontwikkelen.” – KwadrantGroep

 

“Ontzettend bedankt voor deze fantastische ochtend! Ik ben ontzettend veel te weten gekomen en ik zal het zeker meenemen in mijn beroepskeuze! Misschien ziet u mij later ook als kleur- & kledingstylist op de werkvloer!” – Lyanna (leerling Bogerman Koudum)

 

“Wat over mij heen komt is jullie positivisme en enthousiasme, daar word ik blij van!  Het geeft moed, er wordt aan alle kanten aan je getrokken, je weet niet waar je heen moet en dan komt deze workshop: dit is wat ik nodig had. Ik raad het iedereen aan.” – José K.

 

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel ons gerust op 0515 – 460 300 of vul ons contactformulier in.

 

“Een investering in jezelf!” – Bianca

 

“Door deze workshop heb ik meer zin in de toekomst!” – Reino

 

“Iemand wordt gezien zoals hij is, er wordt een spiegel voorgehouden waardoor je jezelf beter leert kennen.” – Marinus (Rabobank Sneek)

 

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons