Metamorfose

Metamorfose

Metamorfose: stijladvies over uw ideale kleuren, kledingstijl en kapsel

Stijladvies voor een look die bij u past
Heeft u altijd al eens een metamorfose willen ondergaan? Dat kan bij Nelleke Mulder Imago Groep. Geen extreme make-over, maar uitgebreid stijladvies en een vernieuwde uitstraling die past bij uw persoonlijkheid.

De metamorfose begint met een kleuradvies. Een Imagostyliste van Nelleke Mulder Imago Groep laat u zien welke kleuren bij u passen. Vervolgens kijken we aan de hand van uw lichaamsbouw welke kleding u het meest flatteert en hoe u met kleding de juiste accenten kunt leggen. Dit stylingadvies past bij uw persoonlijkheid, uw levensstijl, maar ook bij de functie in uw werk. Daarnaast krijgt u een briladvies en dames krijgen een mooie dagmake-up.

Een nieuwe outfit met de juiste styling
Als we eenmaal weten hoe uw nieuwe look eruit zal zien, gaat u met onze Imagostyliste op stap voor een nieuwe outfit. Geheel afgestemd op uw persoonlijke stijl, in de juiste kleuren en modellen.

Om uw nieuwe look helemaal af te maken gaat u na de lunch met ons naar kapsalon Thérèse in Sneek voor een nieuw kapsel. Deze metamorfose van uw haar maakt uw totale metamorfose compleet. Met een compleet nieuwe look en onze stylingadvies gaat u stralend en zelfverzekerd de deur uit.

 

 

Dit zijn de dames en heren die u voor gingen.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons