Jezelf succesvol presenteren op een date.

Presenteren op een date

Hoe zorg je er nu voor dat je er op je best uitziet op een date? Wat trek je aan als je wil dat jouw persoonlijkheid het mooist wordt belicht? De juiste kleuren en kledingstijl zijn heel bepalend voor een eerste indruk. En dat is dan ook precies waar we de nadruk op leggen met deze Workshop waarbij je kiest tussen een kleuradvies of een kledingadvies.

Kleuradvies

Bij een kleuradvies laat een Imagostyliste van Nelleke Mulder Imago Groep je aan de hand van kleurkragen zien welke kleur wat voor je kan doen en op welk moment. Daarnaast krijg je advies over je make-up, haar- en eventueel over je bril. Na deze workshop wordt een outfit uitzoeken voor een date niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker! Je krijgt na afloop een persoonlijke kleurenkaart mee naar huis, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht.

Kledingadvies

Naast de kleur van je kleding, bepaalt ook het model en de kledingstijl of je outfit geslaagd is. Roklengte, halslijn, broekmodel, prints: je lichaamsbouw bepaalt welke kleding voor kpi het meest geschikt is. Bij een kledingadvies bekijken we per persoon hoe we je figuur op de juiste manier kunnen accentueren en hoe de minder mooie punten gecamoufleerd kunnen worden. Dit advies wordt vastgelegd op papier, zodat je voortaan met nieuw zelfvertrouwen je dates tegemoet ziet!

Wilt u meer informatie over onze opleidingen of wilt u zich aanmelden? Bel ons gerust op 0515 – 460 300 of vul ons contactformulier in. 

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons