Ontdek uw drijfveren en presteer beter. Doe de Motivatie test!

Drijfverentest

Motivatie test: ontdek uw drijfveren en presteer beter

Drijfveren zijn een belangrijke factor in het begrijpen van gedrag. Dit geldt voor onszelf, maar ook voor mensen in onze omgeving. Want waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? En waarom is het met sommige mensen lastig samenwerken en loopt het met anderen op rolletjes? Om gedrag van uzelf en anderen te begrijpen, is het verhelderend om inzicht te krijgen in de persoonlijke drijfveren. De ‘My Motivations Insight Kleurentest’ is een beproefd hulpmiddel om motivaties zichtbaar te maken. Herkent u iemands drijfveren, dan weet u waarom diegene op een bepaalde manier reageert. U kunt daar dan op de juiste manier op inspelen.

De My Motivations test werkt met zeven kleuren, die ieder voor een belangrijke drijfveer staan. De test begint met 70 vragen die u thuis via de computer beantwoordt. Het resultaat bestaat uit een grafische weergave van uw drijfveren. De motivatietest is zowel individueel als in teamverband uit te voeren. In beide gevallen geven wij een persoonlijke toelichting en tips om uw persoonlijke effectiviteit en die van het team te verbeteren.

Voor groepen tot 25 personen is de test zeer geschikt. Maar u kunt de test ook prima alleen, voor uzelf doen. Bijvoorbeeld om het gedrag van uw klanten te herkennen, zodat u daar goed op kunt inspelen.

Aan de My Motiviations test ligt de studie van de Amerikaanse psycholoog dr. Clarence W. Graves ten grondslag. Nelleke Mulder Imago Groep is gecertificeerd om de test te mogen afnemen en van persoonlijk advies te voorzien.

NM Imago Groep is gecertificeerd.

Wil je meer informatie over deze drijfverentest, stel ons gerust je vragen via ons contactformulier of bel 0515 460 300.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons