20 jaar passie

Hét bureau voor de eerste indruk, ....en meer

Geschiedenis

 

Nelleke Mulder is oprichter en eigenaar van het bureau voor de eerste indruk Nelleke Mulder Image & Styling. Na haar studie diëtetiek in Groningen werd ze accountmanager bij een grote farmaceut. In deze functie ontdekte zij al snel bij het bezoeken van specialisten en apothekers, dat de eerste indruk van een persoon heel bepalend kan zijn voor het vervolg van het gesprek.

Met deze kennis begon ze in 1998 het bedrijf Dress for Success. Eerst aan huis gaf ze aan vrouwen en mannen kleur- en kledingadviezen. In korte tijd groeide het bedrijf. In 2004 won Nelleke de Jonge Ondernemersprijs en in 2009 werd zij verkozen tot “Zakenvrouw van het Noorden”. In 2010 heeft zij een prijs gewonnen voor het beste ontwerp medische bedrijfskleding voor een verzorgingstehuis in Amsterdam.
Het bedrijf telt ondertussen 15 personeelsleden en heeft de naam veranderd in Nelleke Mulder Imago Groep. Vanaf september 2008 is het team van Nelleke Mulder gehuisvest in een prachtig monumentaal pand in Sneek. In professioneel ingerichte studio’s kunnen zowel particulieren als (medewerkers van) bedrijven terecht met betrekking tot hun totale uiterlijke presentatie.

Nelleke Mulder geeft in diverse media, waaronder televisie, radio, internet, tijdschriften en kranten haar mening of advies over uiteenlopende onderwerpen die met uiterlijke presentatie te maken hebben. Daarnaast geeft ze presentaties aan o.a. bedrijven en businessclubs over het belang van een goede eerste indruk. Door BNR Radio en Omrop Fryslân wordt Nelleke Mulder Imago Groep regelmatig gevraagd voor interviews over imagovraagstukken.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons