Kleur- / Kledingadvies

Persoonlijk kleuradvies en kledingadvies. Ontdek uw kleur en kledingstijl!

Ontdek uw kleur met de kleurenanalyse
Waarom doet rood de ene persoon stralen, terwijl een ander er bleek van wordt? En waarom kiest u toch steeds weer voor blauw terwijl u zich had voorgenomen eens een andere kleur te dragen. Het antwoord: ieder mens is uniek.
Het pigment van de huid, de kleur van de ogen en de originele haarkleur vragen om een passende kleur. En dat is voor iedereen anders. Met de persoonlijke kleurenanalyse van onze Imagostylistes laten wij u zien wat uw kleuren zijn.

De Imagostylistes van Nelleke Mulder Imago Groep geven u kleuradvies en laten u aan de hand van kleurkragen zien welke kleur bij u past. U krijgt advies over de kleur en het model van uw haar en ook het ideale brilmontuur komt aan bod. Wij hebben ruim 60 brilmonturen waarmee we u  laten zien waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe bril. Dames krijgen bovendien een mooie dag make-up.

 

Persoonlijk kledingadvies voor mannen & vrouwen
Onze stylistes geven ook persoonlijk advies over uw kledingstijl. Naast de kleur van uw kleding bepaalt ook uw complete kledingstijl en het model of uw outfit geslaagd is. Roklengte, halslijn, broekmodel, grote of kleine prints: uw lichaamsbouw bepaalt welke kleding voor u geschikt is. Handig dus om te ontdekken welke kleding u het meest flatteert en hoe u uw figuur op de juiste manier kunt accentueren.Ontdek uw kledingstijl!

Kleur en kledingadvies
Na afloop krijgt u uw persoonlijke kleuradvies mee naar huis, in de vorm van een kleurenpas. Handig voor als u gaat winkelen en twijfelt over de juiste kleur. Ook geven wij u het uitgebreide persoonlijk kledingstijlboek cadeau, met daarin een overzicht van uw ideale broekmodel, colbertlengte, halslijn, schoenen en accessoires. Hiermee behoren miskopen tot het verleden en ziet u er altijd goed uit. Zowel zakelijk als privé.

Onze adviezen kunt u privé volgen ( 2-2.5 uur), met z’n tweeën (een volledig dagdeel), met z’n drieën 3/4 dag) of met steeds een meervoud hiervan. U kunt ons kleuradvies en kledingstijladvies in Sneek volgen.

Wil je meer informatie over kleur- en of kledingadvies, stel ons gerust je vragen via ons contactformulier of bel 0515 460 300.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons