NM Zakelijk advies

NM Zakelijk advies

“De training was zeer geslaagd. We zijn met behulp van de trainer heel goed tot een kern gekomen van wat onze functie behelst, en wat niet. Daarnaast is er ook voldoende stof voor ons om op voort te borduren in onze ontwikkeling als adviseurs leren en ontwikkelen.” – KwadrantGroep

Door ons deskundige team gegeven en op maat gemaakte presentaties, training of workshops:

Sociale stijlen Klantgericht verkopen | Beurstraining

 

Training Feedback

Als je met je collega’s samenwerkt, gaat er wel eens iets mis. Maar dat rechtstreeks aan je collega vertellen is heel moeilijk.Tot het te lang duurt en dan barst de bom.

Het kan ook anders; leer eerlijk en persoonlijk feedback te geven zonder dat de sfeer wordt verstoort. In deze training geven we je handvaten om dit professioneel te doen. we werken in kleine groepen met maximaal 6 personen zodat het niet bedreigend wordt.

Duur : 2 dagdelen,

Voor wie : alle medewerkers in de Retail

 

 

Zakelijke etiquette & omgangsvormen

Uiterlijke kenmerken, lichaamstaal en goede manieren; allemaal factoren die zorgen voor een eerste indruk. Maar hoe maakt u een professionele indruk op zakelijke relaties? Welke zakelijke omgangsvormen moet u toepassen. Met de training zakelijke etiquette geven wij u praktische tips waarmee u uw impact kunt vergroten. Kwesties als het ontvangen van klanten, houding, inlevingsvermogen, klantgerichtheid, taalgebruik, interne communicatie, telefoon beantwoorden en de werkplek komen in de training uitgebreid aan bod.

Training op maat. De inhoud van de etiquette workshop laten wij aansluiten op uw specifieke wensen en organisatie. De combinatie van een kleur- en kledingadvies met een training zakelijke etiquette, maakt het plaatje van een goede eerste indruk compleet!

Duur: 1 dagdeel

Herken je klant

Je herkent  dit vast, bij de ene klant loop je fluitend weg na de verkoop, zo fijn heb je die kunnen helpen. Bij de andere klant wil je eerst koffie, zo vervelend was de verkoop. Hoe kunnen we dit laatste tot een minimum beperken, door precies te weten hoe je specifiek elke klant kunt helpen.

Dit doen we aan de hand van een sociale stijlen test. Die maak jezelf en ook je collega’s. Hierdoor leer je jezelf beter kennen maar ook je ook je collega wat samenwerken makkelijker maakt. Maar het belangrijkste is dat je je klant beter leert herkennen.

Daarna gaan we bespreken, hoe we het beste op verschillende type klanten kunnen reageren.

Met als resultaat dat jij energie overhoudt na een dag werken en fluitend naar huis gaat.

Duur : 1 dagdeel

Voor wie: alle medewerkers in de retail

Elevator pitch

Wie bent u en waar bent u goed in? Waarom moet uw gesprekspartner juist met u zaken doen? Nelleke Mulder Imago groep leert u hoe u overtuigend vertelt wie u bent en wat u doet. Met de antwoorden op bovenstaande vragen maakt u een korte, krachtige presentatie van ongeveer 1 minuut. Vervolgens gaan we d hand van eemne elevator pitch voorbereiden en oefenen, zodat u meteen de impact kunt testen.

Belangrijk in een zakelijke omgeving, waar u vaak in enkele minuten een relatie voor u moet interesseren. Maar ook op een feestje zal het u regelmatig gebeuren dat iemand belangstelling voor u heeft. Kortom: met een pakkende elevator pitch heeft u altijd een krachtige opening voor een goed gesprek.

Empowerment

Bij solliciteren draait alles om het maken van een goede eerste indruk. Wist u dat een eerste indruk in slecht twee seconden gemaakt is? En dat een werkgever gemiddeld slechts in zeven seconden uw brief en CV beoordeelt? Het is daarom enorm belangrijk om uzelf op de juiste manier te presenteren. Om u daarbij succesvol te helpen hebben de imago experts van Nelleke Mulder Imago Groep en jobhunter Wanda Ottens speciaal voor u de workshop Empowerment met pit(ch)! ontworpen. Deze workshop is uniek omdat professioneel sollicitatieadvies door Wanda Ottens gecombineerd wordt met presentatietraining, zakelijke etiquette, omgangsvormen en zakelijk kleden door de Nelleke Mulder Imago Groep. Wij combineren voor u het beste uit twee werelden, zodat u na het volgen van deze workshop kracht en kleur kunt geven aan uw sollicitaties en het vinden van een nieuwe baan.Lees meer

Gemiddeld hebben wij in enkele minuten bewust en onbewust een mening over iemand.  Die mening vormen wij vooral op basis van uiterlijk, houding en gedrag. Uit recent onderzoek is gebleken dat de eerste indruk die u maakt bij uw sollicitatie, pitch en netwerkbijeenkomst doorslaggevend is voor uw succes.

Wij trainen u om ervoor te zorgen dat de indruk die u maakt past bij wie u bent en aansluit bij de baan die u wilt.

Onderdelen van de training zijn… Lees meer

 

Drijfverentest

Drijfveren zijn een belangrijke factor in het begrijpen van gedrag. Dit geldt voor onszelf, maar ook voor mensen in onze omgeving. Want waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? En waarom is het met sommige mensen lastig samenwerken en loopt het met anderen op rolletjes? Om gedrag van uzelf en anderen te begrijpen, is het verhelderend om inzicht te krijgen in de persoonlijke drijfveren. De ‘My Motivations Insight Kleurentest’ is een beproefd hulpmiddel om motivaties zichtbaar te maken. Herkent u iemands drijfveren, dan weet u waarom diegene op een bepaalde manier reageert. U kunt daar dan op de juiste manier op inspelen. Lees meer

 

Effectief presenteren

Herkent u dit? U moet een korte presentatie geven aan uw collega’s, of juist een grote presentatie voor een groep klanten. Hoe vaak u dit ook gedaan heeft, u blijft dit elke keer weer spannend vinden. Hoe zullen ze reageren?

We geven u in deze training tips en trucs om uw boodschap helder en duidelijk aan uw doelgroep over te brengen, op een manier die bij u past.

Succes wordt voor een groot deel bepaald door uw presentatie en communicatie en de durf om te spreken in het openbaar. Hoe overtuigend bent u in uw presentaties? Hoe overtuigend zijn uw presentatievaardigheden. Lees meer

 

Succesvol Netwerken

Met de juiste focus
Netwerken is relaties opbouwen, investeren en onderhouden. Maar zoveel mogelijk borrels en bijeenkomsten aflopen, waar u zoveel mogelijk visitekaartjes uitwisselt, levert beslist geen stevig netwerk op. Maar hoe werkt het dan wel? In de training succesvol netwerken leren we de deelnemers de 10 succesfactoren van effectief netwerken. Daarnaast laten we zien hoe u een goede indruk maakt en hoe u met charme en de juiste focus mensen enthousiast maakt. Zo breidt u uw netwerk uit; vóórdat u het nodig heeft!

Duur: 1 dagdeel

 

Groepsverband kleur- of kledingadvies

Wilt u echt wat leuks en waardevols organiseren met uw bedrijf of vereniging, Nelleke Mulder Imago Groep kan door meerdere stylistes in te zetten grotere groepen mensen van advies voorzien. Dit kan bijvoorbeeld door mensen te laten kiezen tussen òf een kleur- òf een kledingstijladvies. Dit is altijd een heerlijke drukte en men vindt het ook geweldig naar het advies van een ander te kijken.

Make-up advies | Kleuradvies | Kledingadvies/richtlijnen | Personal shoppen | Briltraining

Wil je meer informatie over een presentatie, training of workshop stel ons gerust je vragen via ons contactformulier of bel 0515 460 300.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons