NM Academy

Alle opleidingen in kaart

NM Academy

Een opleidingsinstituut met jarenlange ervaring in het opleiden van mensen in het mooie vak van kleur-, kledingadvies geven aan particulieren en bedrijven.

Wij verzorgen diverse opleidingen zowel zakelijk als voor particulieren. De particuliere opleiding leidt uiteindelijk tot imagostylist. Daarnaast geven we ook opleidingen aan medewerkers van modezaken, optiekzaken, juweliers en kapsalons. De docenten van de NM Academy hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn opgeleid door Nelleke Mulder zelf. Dat willen ze graag doorgeven aan nieuwsgierige en passievolle studenten.

Voor alle opleidingen verzorgd door NM Academy geldt :

Startniveau: MBO   Eindniveau: MBO +

Wat de NM Academy bijzonder en onderscheidend maakt zijn de kleine groepen. Met maximaal vijf personen per groep. Allemaal mensen die ongelooflijk blij worden om mensen goed advies te geven over hun uiterlijke presentatie. Dankzij deze kleine groepen krijgt iedereen veel ruimte, aandacht en tijd. Hierdoor krijgt u de kans om het maximale uit uw opleiding te halen. Na het volgen van een opleiding bij de NM Academy kunt u als werknemer aan de slag, maar ook als zzp-er. Heeft u er altijd al van gedroomd om met kleur, kleding en vorm bezig te zijn? Gaat uw hart sneller kloppen wanneer u ziet dat iemand helemaal gaat stralen na het gekregen advies van u? Leest u dan snel verder welke opleidingen bij u passen.

 

Particuliere opleidingen

Medewerkers modezaken opleidingen

Medewerkers optiekzaken opleidingen

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie over onze opleidingen of wilt u zich aanmelden? Bel ons gerust op
0515 – 460 300 of vul ons contactformulier in.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons