Presentaties

Zakelijke presentatie werkt!

Zakelijk succes begint met een positief imago. Meer aandacht voor uiterlijke presentatie van uzelf en van uw medewerkers leidt onherroepelijke tot succes. Dit heeft te maken met kleur & kleding, maar ook met omgangsvormen, verbale en non-verbale communicatie, houding en gedrag. Nelleke Mulder Imago Groep laat u graag zien hoe dit werkt, door middel van interactieve presentaties. Met tips en trucs die met weinig inspanning direct toepasbaar zijn. Een “must”voor iedere organisatie!

Laat je uitstraling voor je werken

In deze presentatie laat een van de stylistes van Nelleke Mulder Imago Groep zien welke kleding passend is als u een zakelijk gesprek moet voeren. Bent u zich altijd bewust van uw kledingkeuze? Wilt u toegankelijk of juist afstandelijk overkomen? Formeel of informeel? Maar ook privé geeft u met uw kleding onbewust een signaal af. De juiste presentatie wekt vertrouwen bij relaties. Niet alleen zakelijk, maar ook privé.

Zakelijke etiquette en omgangsvormen

Hoe presenteer je je eigen bedrijf? In deze presentatie, waarin deelnemers actief worden betrokken, laat een Imagostyliste van Nelleke Mulder Imago Groep zien welke factoren bepalend zijn voor een goede eerste indruk. En wat de invloed hiervan is op commercieel succes. Op welke wijze ga je op een nette en vooral klantvriendelijke manier met klanten, maar ook met collega’s om? Ontvangen van klanten, bezoeken van klanten, telefoneren, taalgebruik en non verbale communicatie komen uitgebreid aan de orde.

Hoe verhoog je je gunfactor?

Waarom ” scoort ” je collega meer klanten, terwijl jij evenveel acquisitie doet. Waarom verloopt het gesprek met de ene nieuwe klant goed en lijkt het bij de andere klant dat je niet de juiste toon kunt vinden?

Deze voorbeelden hebben te maken met de gunfactor, want in het bedrijfsleven gaat het toch vooral om het gunnen van opdrachten aan elkaar. In de presentatie ” hoe verhoog ik mijn gunfactor ” komen alle onderdelen van de gunfactor aan de orde.

Onder andere:

  • Je uitstraling, herkennen van sociale stijlen van mensen en de non – verbale communicatie;
  • Een interactieve presentatie van 1,5 uur met bewustwording en plezier.

Wij leveren graag maatwerk. Daarom denken wij graag samen met u na over de inhoud van de presentatie, die past bij uw situatie.

Wil je meer informatie over de presentaties die we geven, stel ons gerust je vragen via ons contactformulier of bel 0515 460 300.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons