Kleur- en Kledingadvies voor medewerkers

Zakelijk kleuradvies voor een zichtbare uitstraling die werkt!

Persoonlijk kleuradvies voor een zichtbare uitstraling die zelfvertrouwen geeft.

In de juiste kleuren zien uw medewerkers er altijd goed en verzorgd uit. Een goedverzorgde medewerker heeft een positieve invloed op collega’s, bezoekers en klanten. Maar weten uw medewerkers in welke kleuren zij er representatief uitzien? Een kleur die past bij de persoon benadrukt de sterke kanten en doet minpunten vervagen. Dat is prettig voor uw medewerkers, maar ook voor het imago van uw bedrijf. Als je weet dat je er goed uitziet zorgt dat voor meer zelfvertrouwen, want met zelf verzekerde mensen is het prettig zakendoen.

Zakelijk en privé altijd representatief
Met een kleuradvies van Nelleke Mulder Imago Groep laten de imagostylistes zien welke kleuren passen bij uw medewerkers en welke kleurencombinaties geschikt zijn voor een zakelijke omgeving. Dit doen zij aan de hand van kleurkragen, die passen bij de teint, de kleur van de ogen en de originele haarkleur van de deelnemers. Zij krijgen advies over de kleur en het model van het haar en ook het ideale brilmontuur komt aan bod. Dames krijgen bovendien een mooie dag make-up.

Advies op maat
Niet alleen kleur zorgt voor een representatieve verschijning, ook de persoonlijke kledingstijl en goede omgangsvormen bepalen hoe uw medewerkers overkomen. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Nelleke Mulder Imago Groep verzorgt naast kleuradvies ook kledingadviezen, diverse trainingen en workshops op het gebied van zakelijke omgangsvormen en imagebuilding. Wij stellen graag een training op maat voor u samen.

Wilt u meer informatie over Kleur- en of Kledingadvies voor medewerkers, stel ons gerust uw vragen via ons contactformulier of bel 0515 460 300.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons