Over ons

We stellen ons graag aan u voor

Over ons

 

 

 

 Nelleke Mulder, directeur Nelleke Mulder Imago Groep. Eigenaar van onze hoofdvestiging in Sneek. Nelleke is imagodeskundige en trainer. Met haar kennis, kunde en passie heeft ze Nelleke Mulder Imago Groep landelijk marktleider gemaakt op het gebied van imagoadvies. Ze geeft haar presentaties, workshops en trainingen met een flair waar je ‘U’ tegen zegt.  Ze weet zowel persoon als bedrijf naar een hoger plan te begeleiden.

 

Mireille Immerzeel, is onze imagostyliste en trainer voor met name de zakelijke markt. Met passie en veel enthousiasme verzorgt zij diverse trainingen, opleidingen en workshops voor gerenommeerde modehuizen en optiekzaken. Mireille is een kei in het opleiden van onze cursisten en vindt het geweldig om hen ook in de praktijk te begeleiden tijdens trainingen on the job. Wilt u opgeleid worden tot imago expert, personal stylist of personal shopper? Succes gegarandeerd met Mireille!

 

Sarah Mulder, eigenaar van NM Cosmetics en onze visagie deskundige!  Sarah staat met haar make-up merk Barbara Bort al jaren aan de top bij o.a. gerenommeerde modehuizen, optiekzaken en schoonheidsspecialistes. Ze laat graag haar kennis zien op het gebied van make-up, trends en de juiste kleuren passend bij pigmenten in haar, huid en ogen. Met haar advies weet u zeker dat uw make-up aansluit op uw kleur- en kledingstijl!

 

Wanda Ottens, verzorgt workshops en trainingen over solliciteren en weet een groep met elkaar te verbinden. Wanda weet altijd het beste uit een ieder te halen. Ze is een motivator en geeft de klant net dat beetje power waardoor zij zelfverzekerder de arbeidsmarkt betreden. Met haar ruime kennis en sprankelende persoonlijkheid voel je je snel op je gemak bij haar. Zet samen met haar de stappen naar nieuw werk of een groepsdynamiek waar je op kan bouwen.

 

Ruud Scherpenhuizen, is onze tweede trainer voor de zakelijke markt. Hij is zijn hele werkende leven actief in de moderetail. Als een bevlogen professional verzorgt Ruud diverse trainingen en workshops, met name voor retailers in de mannenmode. Hij maakt zijn cursisten ècht beter en stimuleert ze hun eigen passie in te zetten bij het grenzeloos blij verrassen van klanten. Persoonlijk advies zal door de trainingen en workshops van Ruud, nòg meer een onderscheidende kracht worden!

 

Pauline Veltman, is onze particulier imagostylist. Pauline weet alles over mode, kleding en maatvoering. Ze weet haar kennis op een heel effectieve en enthousiaste manier over te brengen. Ze vindt het belangrijk om de kracht in iedere klant te ontdekken en juist die unieke waarde naar buiten te brengen in kleur, kleding, kapsel, bril en make up. Met een advies van Pauline verdient u de kosten van het advies zeker terug!

Folkje Visser, kleur- en kledingstyliste, sprong er meteen bovenuit als één van de examenkandidaten van onze opleidingen. Nu versterkt zij ons team met haar kleurrijke adviezen. Ze heeft al voor grote groepen gestaan maar staat ook paraat voor de 1-op-1 adviezen. Samen met Folkje ontdekt u uw kleur- en kledingstijl.

 

 

 

Roy Mulder, is verantwoordelijk voor alle financiële zaken, voor de inkoop van het make-up merk Barbara Bort en het beheer van de webshop. Met zijn kennis en vaardigheden is Roy onmisbaar in het NMIG team.

 

 

 

Lizinta Greven, heeft 18 jaar lang ervaring in de Retail en heeft daar verschillende management en inkoopfuncties bekleed in mode en bruidsmode. Door haar jarenlange ervaring en haar passie voor gastvrijheid en imago is zij een waardevolle toevoeging als trainer en imago expert voor de zakelijke en particuliere markt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons