Over ons

We stellen ons graag aan u voor

Over ons

 

 

 

 Nelleke Mulder, directeur Nelleke Mulder Imago Groep. Eigenaar van onze hoofdvestiging in Sneek. Nelleke is imagodeskundige en trainer. Met haar kennis, kunde en passie heeft ze Nelleke Mulder Imago Groep landelijk marktleider gemaakt op het gebied van imagoadvies. Ze geeft haar presentaties, workshops en trainingen met een flair waar je ‘U’ tegen zegt.  Ze weet zowel persoon als bedrijf naar een hoger plan te begeleiden.

 

Mireille Immerzeel, is onze imagostyliste en trainer voor met name de zakelijke markt. Met passie en veel enthousiasme verzorgt zij diverse trainingen, opleidingen en workshops voor gerenommeerde modehuizen en optiekzaken. Mireille is een kei in het opleiden van onze cursisten en vindt het geweldig om hen ook in de praktijk te begeleiden tijdens trainingen on the job. Wilt u opgeleid worden tot imago expert, personal stylist of personal shopper? Succes gegarandeerd met Mireille!

 

 

 

Wanda Ottens, verzorgt workshops en trainingen over solliciteren en weet een groep met elkaar te verbinden. Wanda weet altijd het beste uit een ieder te halen. Ze is een motivator en geeft de klant net dat beetje power waardoor zij zelfverzekerder de arbeidsmarkt betreden. Met haar ruime kennis en sprankelende persoonlijkheid voel je je snel op je gemak bij haar. Zet samen met haar de stappen naar nieuw werk of een groepsdynamiek waar je op kan bouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons