Vestiging

Sneek

Vestiging

Hoofdkantoor NMIG Sneek | Directeur Nelleke Mulder

info@nellekemulder.nl

Rienck Bockemakade 2 | 8601 AC Sneek | 0515 460300

 

Routebeschrijving naar hoofdkantoor Sneek

Vanaf Afsluitdijk (A7)

U neemt op de A7 afslag Sneek/Groningen. U rijdt door tot aan de afslag Hommerts naar de N354 richting Hommerts/Woudsend. Eerstvolgende rotonde de 2e afslag richting centrum, dan de weg vervolgen. Ga rechtdoor over de rotonde. Sla bij De Waterpoort over de brug rechtsaf naar de Rienck Bockemakade 2 en u vindt ons aan uw linkerhand.

 

Vanaf Heerenveen (A7)

Weg vervolgen op de A7. Deze loopt over in de E22 en de E7. Blijf deze weg vervolgen. Neem afslag Lemmerweg richting Centrum. Houd deze weg aan. Ga rechtdoor over de rotonde. Sla bij De Waterpoort over de brug rechtsaf naar de Rienck Bockemakade 2 en u vindt ons aan uw linkerhand.

 

Vanuit Leeuwarden

U neemt vanaf de A32 afslag 15, de N32 richting Sneek. Houdt de N354 aan totdat u Sneek binnenrijdt. Ga rechtdoor over de eerste 2 rotondes richting de Leeuwarderweg. Neem op de derde rotonde de 2e afslag op naar de Prins Hendrikkade. Neem de 3e afslag op de vierde rotonde naar de Gedempte Pol. Weg vervolgen naar De Waterpoort en sla voor de brug linksaf naar de Rienck Bockemakade 2. U vindt ons aan uw linkerhand.

 

Vanuit Lemmer (A6)

U volgt de A6 richting Joure. Neem de afslag richting de A7. De A7 loopt over in de E22, de N354 en de N7. Neem de afslag Lemmerweg richting Centrum. Houd deze weg aan. Ga rechtdoor over de rotonde. Aan de linkerzijde ziet u De Waterpoort. Na de brug slaat u rechtsaf naar de Rienck Bockemakade 2. U vindt ons aan uw linkerhand.

 

Parkeren hoofdkantoor Sneek

U kunt bij ons voor het pand parkeren (€ 1,00 per 50 minuten) of in parkeergarage Boschplein (€ 1,00 per uur en € 2,00 voor de hele dag). Vanaf het Boschplein is het 2 minuten lopen naar ons pand. U vindt ons op de eerste verdieping.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons