Imagoadvies

Imago advies voor een zelfverzekerde uitstraling

Imagoadvies

Laat uw uitstraling en imago werken in het voordeel van uw bedrijf!

Imago heeft alles te maken met “hoe u over komt”. Een belangrijke factor in een zakelijke omgeving, maar ook privé werken een positieve uitstraling en imago in uw voordeel. Wie bent u, wat is uw gewenste imago en stemt dit overeen met uw werkelijke imago? Samen met onze stylistes onderzoekt u hoe het met uw imago zit. Ze geven u een passend advies, waar u echt iets aan hebt.

Uiterlijke presentatie, non-verbale communicatie, zakelijke etiquette; allemaal zaken die we onder de loep nemen bij het imagoadvies. We kijken vooral naar houding, manier van binnenkomen, het geven van een hand, taalgebruik, etc. Kortom uw totale presentatie.

Kleur, stijl en imago
Natuurlijk krijgt u van ons een kleuradvies, want met kleur kunt u uw persoonlijkheid onderstrepen. U krijgt haaradvies en indien van toepassing ook briladvies. Dames krijgen bovendien een make-up advies. Met het kledingadvies krijgt u tips over de modellen die bij uw lichaamsbouw passen. We houden hierbij rekening met u als persoon, maar vooral ook met de functie die u heeft of die u wenst.

Wil je meer informatie over imago advies, stel ons gerust je vragen via ons contactformulier of bel 0515 460 300.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons