Empowerment met pit(ch)!

Alles wat u nodig heeft om van uw sollicitaties een succes te maken!

Empowerment

Bij solliciteren draait alles om het maken van een goede eerste indruk. Wist u dat een eerste indruk in slecht twee seconden gemaakt is? En dat een werkgever gemiddeld slechts in zeven seconden uw brief en CV beoordeelt? Het is daarom enorm belangrijk om uzelf op de juiste manier te presenteren.

Unieke workshop
Om u daarbij succesvol te helpen hebben de imago experts van Nelleke Mulder Imago Groep en jobhunter Wanda Ottens speciaal voor u de workshop Empowerment met pit(ch)! ontworpen. Deze workshop is uniek omdat professioneel sollicitatieadvies door Wanda Ottens gecombineerd wordt met presentatietraining, zakelijke etiquette, omgangsvormen en zakelijk kleden door de Nelleke Mulder Imago Groep. Wij combineren voor u het beste uit twee werelden, zodat u na het volgen van deze workshop kracht en kleur kunt geven aan uw sollicitaties en het vinden van een nieuwe baan.

Tijdens de workshop zetten we u centraal en kijken we gericht naar wie u bent, wat uw talenten zijn en wat u wilt. We werken daarom met groepen van maximaal vier deelnemers. Ook kijken we of u met uw brief en CV een goede eerste indruk achter laat. De uitkomst van een sollicitatiegesprek wordt voor 90% bepaald door een eerste indruk en hier gaan we gericht op de persoon mee aan de slag. Daarnaast maken we een pitch met pit van één minuut: succes gegarandeerd bij werkgevers en op Social Media!

Haal ook het beste uit uzelf!
Na het volgen van deze workshop bent u in staat om een verpletterende indruk achter te laten, de juiste vacatures te vinden en netwerken succesvol te benutten. Daarnaast krijgt u inzicht en training in hoe u uzelf het beste kunt presenteren, welke kleding en stijlen het beste bij u passen en hoe u het beste uit uzelf haalt.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel ons gerust op 0515 – 460 300 of vul ons contactformulier in.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons