Opleidingen particulier

Opleidingen particulier

Geen BTW

Nelleke Mulder Imagogroep is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Dit betekent dat alle particuliere opleidingen die wij aanbieden vrijgesteld zijn van de heffing van omzetbelasting (BTW).

 

 

“Een half jaar lang hebben jullie ons met positieve energie een goede basis voor het vak bijgeleerd. Al die kleuren voor een gedegen kleuradvies op een rij krijgen? In het begin leken het alleen maar ontelbaar veel verschillende kleuren, maar na een aantal weken veel oefenen met modellen kregen alle kleuren ineens een plekje. Verrassend om te zien wat kleur met het gezicht van mensen doet en hoe enthousiast en ook verbaasd onze modellen waren met het resultaat!” – Sylvia Kruissink

 

De particuliere opleidingen zijn te volgen door losse inschrijvingen. Hieronder vindt u de diverse opleidingen.

 

Kleuropleiding om dames en heren kleuradvies te geven.

U leert welke invloed verschillende kleuren op uw klanten heeft, en hoe u dat het beste aan uw klant kan laten zien. Daarnaast leert u uw klant hoe hij of zij dit toe kan passen in de praktijk. Wij werken met 80 verschillende kleur doeken. Deze doeken zijn zo gevarieerd, dat u heel nauwkeurig de juiste kleuren voor uw klant kan laten zien. We werken met 4 verschillende seizoenen. De klant krijgt altijd een kleurenwaaier mee. Hiernaast leert u ook bril- en haaradvies geven om het plaatje compleet te maken. Klik hier voor meer informatie.

Aantal lesdagen: 5 dagen, bij 5 cursisten, inclusief examen en Nelleke Mulder certificaat. Bij minder cursisten kunnen er in overleg minder dagen les worden gegeven.

Inclusief: uitgebreide lunch.

Tijd: 9.30 tot 16.30 uur.

Huiswerk: 4 uur per week.

Prijs: € 1495.00 excl. BTW (over dit bedrag gaat geen BTW toeslag)

Inclusief uitgebreid cursusboek.

Vier kleurenwaaiers, klemmen en kleurdoeken: €495.00 excl. BTW.
 

 

 

 

“Ik ben in het voorjaar van 2013 gestart met de opleiding kleurstylist. ’s Morgens begonnen we met de theorie die we vervolgens ’s middags, eerst op elkaar en later op modellen, in de praktijk mochten brengen. Als huiswerk kregen we de opdracht om voor elke les een aantal modellen te analyseren, wat betekende dat we veel moesten oefenen. En dat is toch de manier om het vak goed onder de knie te krijgen, doen, doen, doen!” – Anneke Carras

 

“Een geweldige praktijk gerichte opleiding waar je bijna alleen maar met modellen werkt en een goede begeleiding krijgt, waardoor je ook heel gauw in de gaten hebt hoe je met de kleuren moet werken. De theorie breng je gelijk in praktijk. Het was wel pittig naast mijn werk, deze opleiding te volgen want je hebt huiswerk en werkt met modellen thuis. Maar na deze opleiding ben ik wel professioneel Kleurstylist wat een goede aanvulling is in het bedrijf waar ik ook gelijk mee aan de slag kon met klanten.” – Hinke van der wal-Hepkema

 

“De dagen van deze cursus vlogen om door alle nieuwe dingen die Nelleke ons liet zien.  Mijn eigen haar is sinds die tijd as grijs, terwijl het voorheen blond of donkerblond was.  Vaak heb ik na deze kleurverandering het compliment gehad “wat zie jij er goed uit”.  Dit was voor mij de eye-opener dat kleur voor mensen heel bepalend is voor  hoe je eruit wil zien en wat voor indruk iemand wil maken. ” – J. Bergsma

 

Kledingstijlopleiding voor dames.

U leert een persoonlijk kledingadvies te geven aan dames. Wat past het beste bij haar lichaamsvorm en haar eigen kledingstijl. Wanneer u deze opleiding heeft gevolgd, kunt u direct als zelfstandige aan het werk of bijvoorbeeld in een kledingzaak waar u uw opleiding in de praktijk kan brengen.

Aantal lesdagen: 5 dagen, bij 5 cursisten,inclusief examen en Nelleke Mulder certificaat. Bij minder cursisten kunnen er iets minder dagen les worden gegeven. Klik hier voor meer informatie.

Voorkeursdagen: maandag 1 keer per 14 dagen.

Inclusief: uitgebreide lunch.

Tijd: 9.30 tot 16.30 uur.

Huiswerk: 5 uur per week.

Prijs: € 1495.00 excl. BTW, inclusief uitgebreid cursusboek.

 

 

“In het vak kledingstyling is eigen creativiteit en goed begrijpen waar de klant antwoord op wil krijgen belangrijk om tot een mooi resultaat te komen. Jullie hebben ons laten zien dat als je dat lukt, de klant met een tevreden gevoel naar huis gaat.” – Sylvia Kruissink

 

“Na het behalen van mijn diploma, ben ik samen met nog drie collega-cursisten verder gegaan met de opleiding kledingstylist. Een zinvolle aanvulling op de opleiding kleurstylist om het plaatje compleet te maken. Met haar jarenlange ervaring brengt ze haar vak met heel veel plezier, humor en enthousiasme over op de cursisten. Een echte vakvrouw! En zoals ze vaak aangaf, hebben wij het leukste vak wat of dat???? er is. En nu ik in de praktijk merk wat een kleur- en of kledingadvies kan doen voor een klant, dan kan ik dat alleen maar bevestigen! Wat is mooier om van je hobby je werk te maken.” – Anneke Carras

“Door de enthousiaste en praktische manier van lesgeven heb ik deze lesdagen veel geleerd over welke kleding bij welke type vrouwen past.  Ik zie nu waarom bepaalde kleding vrouwen wel of niet staat.” – J. Bergsma

 

Kledingstijlopleiding voor mannen.

U leert hoe u een persoonlijk kledingadvies geeft aan een man, met betrekking tot zijn lichaamsvorm e.d. Ook leert u alle tips en trucs om mannen goed te adviseren over zakelijk kleden maar ook over kleding in zijn vrije tijd.

Aantal lesdagen: 5 dagen bij 5 cursisten, inclusief examen en Nelleke Mulder certificaat. Bij minder cursisten kunnen er iets minder dagen les worden gegeven.

Startniveau opleiding : MBO

Eindniveau na opleiding :  MBO+

Voorkeursdagen: maandag 1 keer per 14 dagen.

Inclusief: uitgebreide lunch.

Tijd: 9.30 tot 16.30 uur.

Huiswerk: 5 uur per week.

Prijs: € 1495.00 excl. BTW, inclusief uitgebreid cursusboek en materiaal.

 

Kort kleuropleiding

Tijdens deze opleiding leert u werken met zes kleurkragen. Door deze methode kunt u groepen op een snelle wijze adviseren. Heeft u de opleiding kleuradvies met de kleur doeken afgerond? Dan is deze opleiding een mooi vervolg en een prachtige aanvulling.

Startniveau opleiding : MBO

Eindniveau na opleiding : MBO+

Aantal lesdagen: 3 dagdelen

Aantal deelnemers: max 5 personen

Prijs: € 1000,00 excl. BTW en inclusief kragen set en uitgebreid cursusboek

 

 

 

Visagie

U leert hoe u uw klant mooi op kan maken, na het geven van een kleuradvies. U hoeft hiervoor niet één van de andere opleidingen gevolgd te hebben. De opleiding is heel praktisch. Ook wanneer u weinig ervaring heeft met make-up is deze opleiding door u te volgen.

Aantal lesdagen: 3 dagen bij 5 cursisten, inclusief examen en Nelleke Mulder certificaat. Bij minder cursisten kunnen er in overleg minder les worden gegeven. Klik hier voor meer informatie.

Inclusief: uitgebreide lunch.

Tijd: 9.00 tot 12.30 uur

Huiswerk: 4 uur per week.

Prijs: € 1295.00 excl. BTW, inclusief uitgebreid cursusboek.

Eventueel aan te schaffen: make-up koffer, prijs € 550,00 excl. BTW.

 

“Met visagie ging er weer een nieuwe wereld voor mij open. Wat een beetje make up al kan doen om er weer fris en stralend uit te zien! Wat ik heel positief vind is dat  door de hele opleiding heen, steeds benadrukt wordt dat goede communicatie en contact met de klant het aller belangrijkste is om tot een goed advies te komen. Dit is mede de reden waarom ik voor jullie opleiding heb gekozen en dat hebben jullie ook waar kunnen maken. Mooi om te ervaren hoe onze modellen en nu mijn klanten met een goed gevoel op mijn imago advies terugkijken.” – Sylvia Kruissink

 

“Zelf was ik van het ‘huis tuin en keuken opmaken’ en had ik nog nooit iets op dat gebied gedaan dus er was wel wat werk te doen. Het camoufleren van oneffenheden zoals rode plekjes of vlekjes in een gezicht, het aanbrengen van foundation wat aldus Nelleke de basis van een mooie make-up is en moet  goed zijn. Nog steeds besteed ik hier wanneer ik vrouwen mooi maak veel aandacht aan. Het  kijken naar wat voor gezicht  een vrouw heeft en daarbij de passende make-up gebruiken vind ik ontzettend leuk om te doen.  In deze opleiding zijn we heel praktisch bezig geweest en hebben we veel geoefend, op onszelf, op elkaar en op de meegebrachte modellen.” – J. Bergsma

 

Imago Expert

Vindt u zowel de Kleurstylist, Kledingstylist en de Visagist opleiding interessant, dan is Imago Expert een echte aanrader voor u! De opleiding tot Imago Expert bestaat namelijk uit deze drie opleidingen en vormen samen de opleiding tot Imago Expert. Een boeiend vak, waarin u mensen echt iets te bieden heeft. Na de opleiding kunt u meteen als Imago Expert aan de slag, maar u kunt de opleiding natuurlijk ook voor uw eigen plezier volgen. Zodat u zelf altijd een verpletterende indruk maakt en ook anderen hierin kunt adviseren.

Startniveau MBO , Eindniveau MBO+

Make-up workshop geven.

U leert hoe u een workshop kan geven aan een groep. Waar u op moet letten, wat u klaar zet en hoe u uw klanten kan leren hoe zij zichzelf kunnen opmaken. Maar we leren u ook hoe u de make-up kunt verkopen, waardoor u naderhand ook weer nabestellingen krijgt.

Startnivea MBO , Eindniveau MBO+

Aantal lesdagen: 1 halve dag naar keuze.

Aantal deelnemers: 1 persoon of 2 personen

Tijd: 9.00 tot 12.30 uur.

Prijs: € 495.00 excl. BTW, inclusief uitgebreid cursusboek.

 

Mooi, ook in een maatje 46.

Iedereen is mooi, maar met een iets grotere maat kan uw klant iets meer advies gebruiken. De adviezen zijn ook duidelijk anders. Geef de klant uw kennis en kunde en hij of zij zal u ontzettend dankbaar zijn.

Aantal lesdagen: 1 dag bij 4 cursisten. Bij minder cursisten kunnen er in overleg iets minder dagen les worden gegeven. Klik hier voor meer informatie.

Inclusief: uitgebreide lunch.

Tijd: 9.30 tot 16.30 uur.

Prijs: € 595.00 excl. BTW, inclusief uitgebreid cursusboek en materiaal.

 

Ondernemersvaardigheden

U heeft uw diploma’s gehaald, en dan? Hoe zorgt u nu dat u de opleiding zo snel mogelijk terug verdiend. U droomt van een succesvolle eigen onderneming. Nelleke Mulder, zakenvrouw van het Noorden, geeft u alle tips en trucs om van uw onderneming een groot succes te maken.

De volgende onderwerpen worden tijdens de opleiding behandeld:

  • Waarom start ik een eigen onderneming
  • Hoe start ik een eigen onderneming
  • Schrijven van een businessplan
  • Welke ondernemingsvormen zijn er
  • Inschrijven bij Kamer van Koophandel
  • Imago bedrijf
  • Netwerken als ondernemer, hoe doe je dat

Startniveau MBO , Eindniveau MBO+

Aantal lesdagen: 2 dagen bij maximaal 3 cursisten. Bij minder cursisten kunnen er in overleg iets minder uren les worden gegeven.

Inclusief: uitgebreide lunch.

Tijd: 9.30 tot 16.30 uur.

Huiswerk: 7 uur per week.

Prijs: € 895.00 excl. BTW, inclusief uitgebreid cursusboek.

 

“Vervolgens hebben jullie, onze creatieve geesten, geholpen om een goed ondernemersplan op te zetten en een financieel plan voor het eigen bedrijf te laten maken. Wat een taaie theoretische stof was het aan het begin en hoe leuk werd het aan het eind van dit onderdeel! Dit is echt een heel goede aanvulling op jullie cursus pakket. Ik ben nu echt klaar gestoomd om met mijn bedrijf te starten!” – Sylvia Kruissink

 

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel ons gerust op 0515 – 460 300 of vul ons contactformulier in.

 

De Algemene leveringsvoorwaarden betreffende opleidingen vind u hier.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons