Hoogwaardige make-up uit Italië

Barbara Bort

Al meer dan 25 jaar maken wij als Nelleke Mulder Imago Groep met veel plezier gebruik van het Italiaanse cosmeticamerk Barbara Bort. De producten van Barbara Bort worden al vijftig jaar gefabriceerd en gedistribueerd over de gehele wereld.

Barbara Bort kenmerkt zich door haar zeer hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten een ruime keuze aan kleuren, zijn hypo-allergeen en ideaal voor de meest gevoelige huidtypes. Alle trends worden op de voet gevolgd, wat ieder voor- en najaar vertaald wordt in een nieuw kleurenpalet en display. Naast decoratief, is de make-up ook verzorgend, beschermt de huid tegen UV-straling en minimaliseert de fijne lijntjes in het gezicht.

Het laboratorium is altijd op zoek naar nieuwe formules, om de producten te verbeteren en te blijven voldoen aan de voortdurend veranderende vraag. Er wordt uiterste aandacht besteed aan milieu en ecologie. Wat inhoudt dat producten niet worden getest op dieren en geen dierlijke bestanddelen bevatten. Alle formules zijn ontwikkeld op ecologische basis.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons