Over ons

We stellen ons graag aan u voor

Over ons

IMG_5608

Nelleke Mulder, directeur Nelleke Mulder Imago Groep. Eigenaar vestiging Sneek. Imagoexpert en trainer.

 

 

 

Merel Bilderbeek

Mérèl Bilderbeek, leading lady Nelleke Mulder Imago Groep, vestiging Amsterdam. Zij is imagoexpert en trainer op het gebied van uiterlijke presentatie. Mérèl is verantwoordelijk voor alle opleidingen binnen Nelleke Mulder Imago Groep.

 

 

Jellie

Jellie Mulder, leading lady Nelleke Mulder Imago Groep, vestiging Eindhoven. Zij is imagoexpert, zakelijk en particulier de topstyliste en trainer op het gebied van uiterlijke presentatie.

 

 

 

Cindy

Cindy Dijkstra
Particulier imagostylist. Cindy weet alles over mode en kleding, ze is super creatief. Ze heeft gewerkt in diverse schoen- en kledingzaken.

 

 

 

JannyJanny Reidenbach
Particulier imagostylist. Janny is een imagostylist die veel kleur- en kledingadviezen & make-up workshops geeft en onze metamorfoses voor diverse (social) media verzorgt.

 

 

SarahFacebookSarah Mulder, zij is de Accountmanager van NM Cosmetics en een onze visagist specialist. Met al uw vragen over visagie en de laatste trends op het gebied van make-up kunt u bij haar terecht.

 

 

FacebookKirstenKirsten Wolthuizen, volgt de opleiding tot Management Assistent en loopt twee jaar bij ons stage. Inmiddels is Kirsten al een onmisbare schakel binnen NM Imago Groep en leert zij de fijne kneepjes van het vak snel!

 

 

 

FacebookEef

Eva Mulder, is afgestudeerd Psychologe en doet bij NM Imago Groep onderzoek naar de psychologische achtergrond van de eerste indruk. Dit verwerkt zij in al onze trainingen, workshops en presentaties.

 

 

Roy

Roy Mulder

Roy is financieel en inkoopmanager. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van de franchiseondernemers en de importeur van ons make-up merk Barbara Bort.

 

 

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons