Over ons

We stellen ons graag aan u voor

Over ons

 Nelleke Mulder, directeur Nelleke Mulder Imago Groep. Eigenaar van onze hoofdvestiging in Sneek. Nelleke is imagodeskundige en trainer. Met haar kennis, kunde en passie heeft ze Nelleke Mulder Imago Groep landelijk marktleider gemaakt op het gebied van imagoadvies. Ze geeft haar presentaties, workshops en trainingen met een flair waar je ‘U’ tegen zegt.  Ze weet zowel persoon als bedrijf naar een hoger plan te begeleiden.

 

Mérèl Bilderbeek, leading lady Nelleke Mulder Imago Groep, vestiging Amsterdam. Zij is imagodeskundige en trainer. Mérèl is verantwoordelijk voor alle opleidingen die worden gegeven binnen onze Academy. Mérèl is een kei om onze cursisten echt van A tot Z op inhoud op te leiden. Het is haar passie en die deelt ze het liefst met gemotiveerde cursisten. Voor een diploma visagie, kleur- of kledingstijl adviseuse gegarandeerd succes met Mérèl!

 

Mireille Immerzeel, is onze imagostyliste en trainer voor met name de zakelijke markt. Met passie en veel enthousiasme verzorgt zij diverse trainingen, opleidingen en workshops voor gerenommeerde modehuizen en optiekzaken. Mireille is een kei in het opleiden van onze cursisten en vindt het geweldig om hen ook in de praktijk te begeleiden tijdens trainingen on the job. Wilt u opgeleid worden tot imago expert, personal stylist of personal shopper? Succes gegarandeerd met Mireille!

 

Sarah Mulder, eigenaar van NM Cosmetics en onze visagie deskundige!  Sarah staat met haar make-up merk Barbara Bort al jaren aan de top bij o.a. gerenommeerde modehuizen, optiekzaken en schoonheidsspecialistes. Ze laat graag haar kennis zien op het gebied van make-up, trends en de juiste kleuren passend bij pigmenten in haar, huid en ogen. Met haar advies weet u zeker dat uw make-up aansluit op uw kleur- en kledingstijl!

 

Marije Bootsma, geeft als imagostylist bij onze particuliere klanten kleur- en kledingstijladviezen. Marije weet alles van kleur en kan u exact uitleggen wat kleuren met u doen. Ze is altijd volledig op de hoogte van de laatste modetrends en weet op alle lichaamsvormen de juiste kledingstijladviezen te geven. Na een advies van Marije wordt het uitzoeken van de juiste kledingstukken in de juiste kleuren zoveel eenvoudiger voor uzelf.

 

Pauline Veltman, is onze particulier imagostylist. Pauline weet alles over mode, kleding en maatvoering. Ze weet haar kennis op een heel effectieve en enthousiaste manier over te brengen. Ze vindt het belangrijk om de kracht in iedere klant te ontdekken en juist die unieke waarde naar buiten te brengen in kleur, kleding, kapsel, bril en make up. Met een advies van Pauline verdient u de kosten van het advies zeker terug!

Rowena van der Wal, met haar positieve energie ondersteunt zij Nelleke Mulder Imago Groep als management assistente op topniveau. Rowena is altijd een paar stappen voor waardoor ze het team op scherp houdt en de klant geholpen wordt. Met haar creativiteit en verfrissende ideeën is zij een belangrijk onderdeel van NMIG.

 

Folkje Visser, kleur- en kledingstyliste, sprong er meteen bovenuit als één van de examenkandidaten van onze opleidingen. Nu versterkt zij ons team met haar kleurrijke adviezen. Ze heeft al voor grote groepen gestaan maar staat ook paraat voor de 1-op-1 adviezen. Samen met Folkje ontdekt u uw kleur- en kledingstijl.

 

Tineke Stroop, kleur- en kledingstyliste, is een frisse aanwinst voor ons team. Wederom één van de toppers uit onze opleidingen. Tineke laat u sprankelen in de juiste kleuren en blaast een frisse wind door uw kledingstijl. Dankzij haar rust, voelt u zich snel op uw gemak en gaat u met een glimlach naar buiten.

 

 


Roy Mulder,
 
de enige man binnen ons team en verantwoordelijk voor de financiële administratie en voor de inkoop.

 

 

 

Amber Jaasma, onze stagiaire vanuit de opleiding Styling Design van het Friesland College in Leeuwarden. Amber loopt nu voor de tweede keer stage bij ons. Tijdens haar eerste stage wist ze gelijk waar haar passie lag, namelijk bij: mode, visagie en styling. Ze ontwerpt flyers, uitnodigingen en banners, helpt mee met het beheren van onze website en social media, is goed in fotografie en visagie. Wie weet komt u haar nog eens tegen als visagiste!

Dagmar Slump, loopt stage bij ons vanuit haar examenjaar van de opleiding Secretaresse van ROC De Friese Poort in Sneek. Dagmar zal bij ons haar examenopdracht uitvoeren en heeft zeker geen onbelangrijke taken in ons bedrijf. Ze ondersteunt Rowena op alle fronten in de werkzaamheden die een management assistent doet. Dat betekent niet alleen afspraken inplannen maar ook een stukje van Dagmar’s creativiteit!

 

 

 

 

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons