Over ons

We stellen ons graag aan u voor

Over ons

Nelleke Mulder, directeur Nelleke Mulder Imago Groep. Eigenaar van onze hoofdvestiging in Sneek. Nelleke is imagodeskundige en trainer. Met haar kennis, kunde en passie heeft ze Nelleke Mulder Imago Groep landelijk marktleider gemaakt op het gebied van imagoadvies. Ze geeft haar presentaties, workshops en trainingen met een flair waar je ‘U’ tegen zegt.  Ze weet zowel persoon als bedrijf naar een hoger plan te begeleiden.

 

Jellie Mulder, eigenaar vestiging Nelleke Mulder Imago Groep Eindhoven. Zij is imagodeskundige en trainer. Geen familie van Nelleke Mulder, maar weet met haar eigen stijl en flair presentaties, workshops en trainingen te geven waarmee ze het beste uit haar klanten weet te halen. Doelgericht, respectvol en met veel optimisme zet ze iedereen graag op scherp. Een mooie mix van zakelijkheid en persoonlijke aandacht. Kortom, ze investeert graag in jou en vanzelfsprekend ten behoeve van jouw werkzaamheden.

 

Mérèl Bilderbeek, leading lady Nelleke Mulder Imago Groep, vestiging Amsterdam. Zij is imagodeskundige en trainer. Mérèl is verantwoordelijk voor alle opleidingen die worden gegeven binnen onze Academy. Mérèl is een kei om onze cursisten echt van A tot Z op inhoud op te leiden. Het is haar passie en die deelt ze het liefst met gemotiveerde cursisten. Voor een diploma visagie, kleur- of kledingstijl adviseuse gegarandeerd succes met Mérèl!

 

Mireille Immerzeel, is onze imagostyliste en trainer voor met name de zakelijke markt. Met passie en veel enthousiasme verzorgt zij diverse trainingen, opleidingen en workshops voor gerenommeerde modehuizen en optiekzaken. Mireille is een kei in het opleiden van onze cursisten en vindt het geweldig om hen ook in de praktijk te begeleiden tijdens trainingen on the job. Wilt u opgeleid worden tot imago expert, personal stylist of personal shopper? Succes gegarandeerd met Mireille!

 

Sarah Mulder, directeur van NM Cosmetics en onze visagie deskundige!  Sarah staat met haar make-up merk Barbara Bort al jaren aan de top bij o.a. gerenommeerde modehuizen, optiekzaken en schoonheidsspecialistes. Ze laat graag haar kennis zien op het gebied van make-up, trends en de juiste kleuren passend bij pigmenten in haar, huid en ogen. Met haar advies weet u zeker dat uw make-up aansluit op uw kleur- en kledingstijl!

 

Marije Bootsma, geeft als imagostylist bij onze particuliere klanten kleur- en kledingstijladviezen. Marije weet alles van kleur en kan u exact uitleggen wat kleuren met u doen. Ze is altijd volledig op de hoogte van de laatste modetrends en weet op alle lichaamsvormen de juiste kledingstijladviezen te geven. Na een advies van Marije wordt het uitzoeken van de juiste kledingstukken in de juiste kleuren zoveel eenvoudiger voor uzelf.

 

Pauline Veltman, is onze particulier imagostylist. Pauline weet alles over mode, kleding en maatvoering. Ze weet haar kennis op een heel effectieve en enthousiaste manier over te brengen. Ze vindt het belangrijk om de kracht in iedere klant te ontdekken en juist die unieke waarde naar buiten te brengen in kleur, kleding, kapsel, bril en make up. Met een advies van Pauline verdient u de kosten van het advies zeker terug!

 

Jolanda Bijlholt, wat zou Nelleke Mulder Imago Groep zijn als het op management niveau niet door deze topper ondersteund zou worden. Jolanda is als Officemanager de spin in het web die werkelijk aan alles denkt en ook tot in perfectie uitvoert. Geen vraag blijft onbeantwoord en met haar creativiteit en goede time-management houdt ze het team op scherp en met de juiste materialen en documenten op tijd bij de klant.

 

Kirsten Wolthuizen, volgt de opleiding tot Management Assistent en loopt twee jaar bij ons stage. Kirsten leert de fijne kneepjes van het vak snel en is prima in staat om Jolanda te ondersteunen en te vervangen bij afwezigheid. Kirsten is een vrolijke noot binnen Nelleke Mulder Imago Groep, ze weet van aanpakken en ondersteunt alle medewerkers graag.

 


Roy Mulder, de enige man binnen ons team en verantwoordelijk voor alle financiën en inkoop. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van de franchiseondernemers en is hij de importeur van ons make-up merk Barbara Bort.

 

 

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons