Al onze tips op een rijtje

Verkooptips Modezaken

Wij hebben voor jou de wereld aan verkooptips!

Op onze website delen wij er graag een paar met je. Nieuwsgierig geworden na het lezen? Misschien is een opleiding Personal Stylist of Personal Shopper wat voor jou…

Als verkoopmedewerker kan jij met jouw deskundige advies voor klanten écht het verschil maken. Verkopers zijn zich er vaak niet van
bewust dat ze veel meer kunnen vertellen. Kijk naar het figuur van de klant en vertel hierbij waarom een kledingstuk goed staat. Of vertel wat je weet over kleuren. In korte filmpjes vertelt Nelleke hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Nelleke vertelt over het belang van een goed persoonlijk advies en welke trainingen je daarvoor bij ons kunt volgen.

Maak kennis met Nelleke Mulder

Tip :Hoe maak je beste eerste indruk. Draai je hart naar de klant.

Tip : Laat je expertise zien

Tip : De beste kleur wit voor je klant.

Tip : De positie t.o.v. de klant bij een kledingadvies

Als verkoper ben je je vaak niet bewust van hoe jij overkomt op een klant. Met deze eenvoudige tip zal hier al snel verandering in komen.

Tip : Schoenadvies

Een goede schoen maakt het verschil. Hoe ;laat je iemand langer lijken ? Kies voor schoenen zonder bandjes.

Tip : Contrasten

Iemand met donker haar heeft een groter contrast dan iemand met licht haar. Wie van de twee kun je beter zwart aantrekken en wie wit ?

Dit wordt uitgelegd in dit filmpje.

Tip : Welk advies bij welk figuur ?

Hoe kun je nou snel bepalen wat voor stof je moet uitzoeken voor de klant ? Simpel, je kijkt naar het figuur.

verkooptips Modezaken

CRKBO geregistreerde particuliere opleidingen

Voordeel voor toekomstige studenten!

U hoeft vanaf oktober 2019 geen 21 % BTW te betalen wanneer u een opleiding bij ons volgt. Dit geldt voor de opleidingen:

Kleurstylist

Kledingstylist

Visagist

Wij blijven graag investeren in onze kwaliteit. Wij zijn trots dat wij vanaf heden officieel geregistreerd staan als ‘CRKBO geregistreerde particuliere opleidingen’. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De afgelopen weken hebben wij een audit gedaan, waarbij wij voldoen aan deze Kwaliteitscode.

Kortom nog meer reden om te investeren in uw toekomst en nu eindelijk uw passie de ruimte te geven en uw hart te volgen. Heeft u vragen hierover of wenst u meer informatie, bel gerust 0515-460300 of mail info@nellekemulder.nl

Make-up Barbara Bort

Al meer dan 25 jaar maken wij als Nelleke Mulder Imago Groep met veel plezier gebruik van het italiaanse cosmeticamerk Barbara Bort. De producten van Barbara Bort worden al vijftig jaar gefabriceerd en gedistribueerd over de gehele wereld en inmiddels maakt ook een aantal exclusieve modehuizen en optiezaken gebruik van dit prachtige merk.

Barbara Bort kenmerkt zich door haar zeer hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten een ruime keuze aan kleuren, zijn hypo-allergeen en ideaal voor de meest gevoelige huidtypes. Alle trends worden op de voet gevolgd, wat ieder voor- en najaar vertaald wordt in een nieuw kleurenpalet en display. Naast decoratief, is de make-up ook verzorgend, beschermt de huid tegen UV-straling en minimaliseert de fijne lijntjes in het gezicht.

Het laboratorium is altijd op zoek naar nieuwe formules, om de producten te verbeteren en te blijven voldoen aan de voortdurend veranderende vraag. Er wordt uiterste aandacht besteed aan milieu en ecologie. Wat inhoudt dat producten niet worden getest op dieren en geen dierlijke bestanddelen bevatten. Alle formules zijn ontwikkeld op ecologische basis.

Training Sociale stijlen

Meer voor elkaar krijgen met de training sociale stijlen

Is het u wel eens opgevallen dat er mensen zijn met wie het spontaan klikt? Ze zitten meteen op dezelfde golflengte en het gesprek gaat als vanzelf. Het kan ook anders. Dan lijkt het alsof die ander van een andere planeet komt en het kost moeite om de juiste vorm te vinden. U ervaart hem of haar misschien zelfs als een bedreiging of het tegenovergestelde; een “softie” die geen weerstand biedt en waar u gemakkelijk overheen kunt walsen.

Gedrag herkennen
Mensen beoordelen elkaar op basis van wat ze zien en horen. Er zijn grofweg vier hoofdstijlen zijn waaraan het gedrag van mensen in te delen is. Die stijlen verdelen we onder in: doelgericht, analytisch, meegaand en expressief. Dit noemen we ook wel de DAME curve. Maar let op: dit is slechts het gedrag wat je waarneemt. Het vertelt nog niets over het karakter en de diepere drijfveren van iemand. Ook vertelt het niet hoe flexibel iemand is in het aansluiten bij de ander.

De training sociale stijlen laat u kennismaken met de vier sociale stijlen. Om uzelf beter te leren kennen, maar ook uw klanten. Waardoor u efficiënter en klantgerichter kunt werken, zodat u meer voor elkaar krijgt.

Duur: 1 dagdeel

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Effectief presenteren

Presenteer beter. Bekijk de cursus!

Effectief presenteren met impact
Succes in zaken wordt voor een groot deel bepaald door uw presentatie en communicatie en de durf om te spreken in het openbaar. Hoe overtuigend bent u in uw presentaties? Hoe overtuigend zijn uw presentatievaardigheden. Nelleke Mulder Imago Groep leert u in de workshop Effectief Presenteren hoe u uw persoonlijke impact kunt vergroten. De cursus presenteren geeft u praktische tips waardoor u leert beter te presenteren.

Authentiek
Wie zich goed voelt, straalt dit uit. Zo is het ook met spreken in het openbaar. Wie bent u en wat wilt u vertellen? In de training effectief presenteren reiken wij u tips & trucs aan om uw boodschap helder en duidelijk aan uw doelgroep over te brengen, op een manier die bij u past. Met aandacht voor stem en houding, kleding en opbouw van uw presentatie. Zodat u zich voortaan moeiteloos en effectief in het openbaar presenteert. Meld u aan voor deze training presenteren.

Duur: 1 dagdeel

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Succesvol netwerken

zakenvrouw_19-10-2010_007[1]

Met de juiste focus

Netwerken is relaties opbouwen, investeren en onderhouden. Maar zoveel mogelijk borrels en bijeenkomsten aflopen, waar u zoveel mogelijk visitekaartjes uitwisselt, levert beslist geen stevig netwerk op. Maar hoe werkt het dan wel? In de training succesvol netwerken leren we de deelnemers de 10 succesfactoren van effectief netwerken. Daarnaast laten we zien hoe u een goede indruk maakt en hoe u met charme en de juiste focus mensen enthousiast maakt. Zo breidt u uw netwerk uit; vóórdat u het nodig heeft!

Duur: 1 dagdeel

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Zakelijke etiquette & omgangsvormen

Stijlvol zakendoen met zakelijke etiquette

Uiterlijke kenmerken, lichaamstaal en goede manieren; allemaal factoren die zorgen voor een eerste indruk. Maar hoe maakt u een professionele indruk op zakelijke relaties? Welke zakelijke omgangsvormen moet u toepassen. Met de training zakelijkTe etiquette geven wij u praktische tips waarmee u uw impact kunt vergroten. Kwesties als het ontvangen van klanten, houding, inlevingsvermogen, klantgerichtheid, taalgebruik, interne communicatie, telefoon beantwoorden en de werkplek komen in de training uitgebreid aan bod.

Training op maat
De inhoud van de etiquette workshop laten wij aansluiten op uw specifieke wensen en organisatie. De combinatie van een kleur- en kledingadvies met een training zakelijke etiquette, maakt het plaatje van een goede eerste indruk compleet!

Duur: 1 dagdeel

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons