Sollicitatie Training

Sollicitatie Training

Gemiddeld hebben wij in enkele minuten bewust en onbewust een mening over iemand.  Die mening vormen wij vooral op basis van uiterlijk, houding en gedrag. Uit recent onderzoek is gebleken dat de eerste indruk die u maakt bij uw sollicitatie, pitch en netwerkbijeenkomst doorslaggevend is voor uw succes.

Wij trainen u om ervoor te zorgen dat de indruk die u maakt past bij wie u bent en aansluit bij de baan die u wilt.

Onderdelen van de training zijn:

  • Netwerken – waarom is netwerken belangrijk, wat wel en niet te doen
  • De elevatorpitch – zorgen voor een goede, korte en overtuigende pitch
  • Zakelijk kleur- en kledingadvies voor uw sollicitatie – de juiste indruk door uw kleding- en kleurkeuze af te stemmen op het bedrijf en de functie waar u solliciteert.
  • Een profielfoto – voor uw online presentatie en voor uw cv maken wij een profielfoto met de juiste kleding aan.
  • Solliciteren – oefenen van het sollicitatiegesprek, door rollenspel, het schrijven van een goede brief en het maken van een passend cv.

Optioneel af te nemen: 

  • Outplacement

Er is een mogelijkheid om u gedurende een vooraf afgesproken periode te begeleiden in uw zoektocht naar werk. Dat houdt in dat wij actief met u gaan zoeken en u kunnen introduceren in ons netwerk. Daarbij geldt een wederzijdse inspanningsverplichting. Dit kan zowel individueel als voor groepen. 

  • Een video cv

We bespreken welke informatie u in uw video cv aan bod wilt laten komen en maken daar een compact en pakkend verhaal van. Dit wordt vervolgens door een professionele videograaf opgenomen en geëdit. U krijgt het filmpje toegestuurd en kunt dit inzetten waar u wilt. Het resultaat is dat u opvalt tijdens uw sollicitatie en op LinkedIn. U voegt het bij uw brief en cv en weet zeker dat u een professionele indruk maakt.

Er zijn veel verschillende opties om ervoor te zorgen dat we de training helemaal op maat voor u verzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we gaan graag met u in gesprek om een passende training aan te bieden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0515 460 300. Ook kunt u uw vragen stellen via ons contactformulier.

Blijf op de hoogte   van onze activiteiten
of volg ons